Katrinelund-heste leverede flotte resultater i Drammen (video)

07-05-2022 12:48

Annika Knudsen Lorentsen

Både Quintet og Casall Sem, som er ejet af den danske hingstestation Katrinelund, er i denne uge til start ved det internationale stævne i norske Drammen. Hestene rides af Benedikte og Stein Endresen og i går blev de begge placeret i 145 cm-klassen

Copyright Ridehesten.com
Stein Endresen og Casall Sem ved Dansk Varmblods Hingstekåring 2022. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge er der internationalt stævne i norske Drammen, hvor flere danske ryttere er til start. Det er dog ikke kun danske ryttere, mens også heste med udenlandske ryttere, der deltager ved stævnet. 

Den 9-årige hingst Casall Sem e. Cabachon/ Coronado (opdr. Esben Pedersen) er for en kort stund rejst fra hingstestationen Katrinelund for at deltage ved stævnet før han igen vender tilbage for at stå til rådighed i avlen. Sammen med sin norske rytter Stein Endresen blev hingsten i går placeret på en flot tredjeplads i 145 cm-klassen, hvor der i alt var 46 ekvipager til start. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I samme klasse blev endnu en hest fra Katrinelund placeret. Her var det den 10-årige Quintet e. Quintender 2/ Stakkato som blev nr. 9 med Benedikte Serigstad Endresen i sadlen. 

– Casall Sem er 14 dage i Drammen for at være med i sporten, hvilken han gør med overskud og kapacitet, og derefter er han tilbage på stationen. Quintet trænes og rides af Steins datter Benedikte, og begge ekvipager blev placeret i Big Tour i går. Vi er utroligt stolte over både rytternes og hestenes præstationer, fortæller teamet fra Katrinelund. 

Nedenfor kan I se video af Quintet i aktion i Drammen.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen