Laurentio solgt til Indonesien

17-10-2013 09:23

Den 14 år gamle danskkårede hannoveranerhingst Laurentio er født I Tyskland, solgt til Sverige i 2009, kom tilbage til Tyskland sidste år, men er nu kommet ud på en længere rejse til sit nye hjem – i Indonesien

Copyright Ridehesten.com
Laurentio.

Den nu 14-årige danskkårede hannoveranerhingst Laurentio e. Lauries Crusador xx/Wanderbusch II går en fremtid som lærehest i møde hos juniorrytter Auriel Valentcia Febryn Sutardja, som holder til i Jakarta, Indonesien.

Laurentio er avlet af Harm Coordes og var en moderat succesfuld avlshingst hos Klosterhof Medingen, og han er far til en samling afkom med imponerende resultater, som tyske Isabell Werths Laurenti samt fem kårede hingste og den tyske følchampion fra 2005. Hingsten var selv reservevinder på sin 30-dages materialprøve og kvalificerede sig til Bundeschampionatet som 6-årig.

I 2009 blev han solgt til amerikanske Colette Ross-Prince, som er bosiddende i Sverige, og her blev han i næsten tre år, inden han sidste år blev solgt til Karl-Heinz Hinkelmann og flyttede tilbage til Tyskland. På dressurbanen konkurrerede han i lille tur under den tyske ungrytter Nicole Hinkelmann såvel som under hendes træner Alexandra Sessler.

Herefter blev Laurentio igen solgt, denne gang til den portugisiske dressurtræner Helder Carvalho, som lod portugisiske Antonio do Vale, der holder til hos hingstestation Bockmann I Tyskland, ride hingsten. Det var også do Vale, som formidlede salget af Laurentio til familien Sutardja, hvis børn Auriel og Wilberts er talentfulde dressurryttere, som trænes af portugisiske Mario Miguel Silva, der er bosiddende i Indonesien, men ofte rejser til Koschels sted i Hagen, Tyskland, for at træne.

Kilde: Eurodressage

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen