Line Nørager red sejren hjem i Mini Grand Prix (video)

14-12-2019 17:02

Annika Knudsen Lorentsen

Line Nørager Kristensen red suverænt snævert rundt i omspringningen i Mini Grand Prix gruppespringningen her til eftermiddag, og det sikrede hende sejren

Copyright Ridehesten.com
Line Nørager Kristensen. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen

Det var en spændende omspringning med 12 ryttere i TG HorseBoxes Mini Grand Prix, 10 gruppevindere og 2 lucky losers. Gruppespringningen afvikles således at alle rytterne er delt op i små grupper, hvor den bedste i hver gruppe går i omspringningen. Det samme gør 2 lucky losers, som er de to bedste blandt dem, som ikke har vundet deres gruppe. 

Blandt de 12 ekvipager i omspringningen var Line Nørager Kristensen med Elmegårdens Akinos suverænt bedst, for hun red fejlfrit i tiden 31.17 sekunder og var dermed mere end 2 sekunder hurtigere end nummer to. Hør Line fortælle om dagens sejr i videoen nederst. 

Copyright Ridehesten.com
Stine Cassøe Jakobsen. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen

På andenpladsen blev det Stine Cassøe Jakobsen med Cannon Chris. Stine red også en hurtig og fejlfri omspringning, og i lang tid lå hun til at vinde klassen, men måtte se sig slået til sidst. 

Tredjepladsen blev vundet af unge Camilla Mortensen med Daranta, også hun red fejlfrit og hurtigt rundt i omspringningen. 

Se start- og resultatlister her.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen