Linnea Ericsson-Carey er flyvende i Göteborg

21-02-2020 22:36

Camilla Tiefensee Schrøder

Hele tre placeringer i de femstjernede springklasser har springrytteren Linnea Ericsson-Carey opnået de sidste to dage ved Göteborg Horseshow. Nu er hun videre til søndagens World Cup-springning

Copyright Ridehesten.com
Linnea Ericsson-Carey på Lacroix. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Linnea Ericsson Carey opnåede i dag to rigtig flotte placeringer i de højeste springklasser ved Göteborg Horseshow, og det lover rigtig godt for søndagens World Cup-springning, hvor hun skal springe for Danmark.

I CSI5* 145 cm, som sluttede sent her til aften, kom hun på femtepladsen med et fejlfrit ridt på den 9-årige Lacroix e. Marius Claudius/Ogano Sitte (opdr. Jan Wuytack) og var dermed hurtigere end både Harrie Smolders, Marcus Ehning og Rolf-Göran Bengtsson.

Tidligere i dag var hun til start i CSI5* 150 cm, hvor hun red fejlfrit på Singular Ls la Silla e. Chapultepec/Stakkato og sluttede på en flot tiendeplads – igen blandt ryttere fra den absolutte verdenselite.
På samme hest blev hun desuden også placeret i torsdagens CSI5* 145 cm. Her blev det ligeledes til en tiendeplads efter en fejlfri tur rundt på banen.

Se resultatlisterne

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se hendes ridt på Singular Ls la Silla her:

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen