Loxana og Daniel i Grand Prix sejr

16-05-2015 20:24

Britt Carlsen

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Loxana sejrede i Energi Danmark Grand Prix her til aften, og Andreas Helgstrand kom ind på tredjepladsen

- Jeg er super glad for sejren, og Loxana var rigtig fin også på opvarmningen. Jeg glæder mig til, at jeg kan få det sidste fra opvarmningen ind på banen, men det er kun vores femte Grand Prix, fortæller Daniel Bachmann Andersen. Han og Loxana opnåede 70% i klassen på baggrund af et godt travprogram, fejlfrie serier og en flot passage. - Jeg ser frem til at hun lige lader sig ride lidt mere inde på banen, så jeg lige kan få hende 10% mere ridelig, fortæller Daniel. 

Den svenske OL-rytter Tinne Silfven Vilhelmson kom ind på andenpladsen med hingsten Benetton Dream FRH med 69,420% Andreas Helgstrand var blot et mulehår efter på guldmedaljehoppen Tørveslettens Stamina der opnåede 69,38% Hoppen er også ganske uerfaren på dette niveau, idet hun Grand Prix debuterede ved Dansk Varmblods hingstekåring i år, og siden har gået Kort Grand Prix i Hagen. Andreas var tilfreds med den, ellers lidt temperamentsfulde hoppe i dag, for hun fik omsat sin gålyst og energi på positiv vis.

Se resultatet af klassen HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen