Magasinet Ridehesten er nu på gaden

06-04-2016 08:15

Magasinet Ridehestens aprilnummer er nu på gaden og på vej ud til abonnenterne. Det 324 sider tykke blad indeholder en stor ekstra sektion om Dansk Varmblods Hingstekåring 2016 i tilgift til en masse faglige artikler og spændende profiler

Copyright Ridehesten.com

Magasinet Ridehestens aprilnummer er nu en realitet. Bladet indeholder et væld af faglige artikler bl.a. et tema med fokus på hjernerystelser, tema om at kombinere ridning med skole eller job, osteopati, månedens forskerprofil, intensiv behandling af føl, hævede spytkirtler, astma og stress samt et nyt afsnit af træningsserien med berider Maria Anita Andersen, der denne gang fortæller om træning frem mod championater.

Aprilnummeret tager dig også med på rejse med hesten til Spanien og på et besøg hjemme hos Lisbeth Mølgaard og Poul Erik Nielsen på Stutter Midt-West i Spjald, lige som vi har besøgt Sophie og Jan Christensen på Noagaard i Boeslunde. Vi sætter også fokus på rideklubberne, ser nærmere på hvordan man kommer til UVM i Ermelo og sætter luppen over hopper i avl og sport.

Endeligt er en stor del af aprilnummeret - naturligvis - Dansk Varmblods Hingstekåring, der i år bød på meget nyt. Vi går tæt på selve hingstekåringen, unghestechampionatet, fremragende sport i Boxen, auktion, show, priser og messe, lige som vi selvfølgelig går bag kulissen og fortæller om noget af alt, hvad der sker bag bagtæppet.

Glæd dig til 324 siders spændende og alsidigt stof i magasinet Ridehesten. Se den digitale version her på Ridehesten.com.

Info

Magasinet Ridehestens aprilnummer er pga. påsken og hingstekåringens sene tidspunkt i år lidt senere på gaden end sædvanligt, men det er på vej ud til abonnenterne og forventes at være fremme senest den lørdag den 9. april.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen