Maria Schou til Dublin Horse Show (video)

14-08-2023 12:29

Charlotte Kusk Berwald

I weekenden blev det store Dublin Horse Show afviklet og her var en ung, dansk springrytter til start

Copyright Ridehesten.com
Maria Schou ved Dublin Horse Show. Foto: privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dublin Horse Show så for første gang dagens lys i 1864, samme år som slaget ved Dybbøl Mølle hvor Danmark blev en landsdel fattigere, og i år deltog den danske springrytter Maria Schou i dette stævne. 

Ved stævnet var Maria til start med Chandler 9 e. Cornet Obolensky/ Polany som hun havde kvalificeret til stævnet, som blandt andet bød på de nationale mesterskaber for de irske ryttere. Stævnet bød også på springning i absolut verdensklasse, når nogle af de store stjerner såsom Martin Fuchs, Steve Guerdat og Bertram Allen, blot for at nævne nogle stykker, stillede til start i CSIO5*. 

– Det er så fedt i Dublin. Den store græsbane, der er "Main Ring", hvor alle de femstjernede klasser er på, er nok den største arena jeg har redet i. Der var også en stor sandbane hvor de fleste nationale klasser gik. Første dag var jeg inde på den store græsbane og hold da op en atmosfære! Den er så god og stemningen var helt fantastisk. Publikum gik op i det. Stævnepladsen har det hele, alle stævnestalene er indendørs så hestene har gode faciliteter. Der var også en flat work bane, der hele tiden var tilgængelig. Dublin Horse Show er et stævne, alle burde opleve og det var virkelig et privilegie at få lov at ride der, fortæller Maria Schou til Ridehesten. Maria er bosat i Irland hvor hun arbejder som rytter.

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

Stævnets start- og resultatlister kan ses her.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen