Maria Schou: Vi tager udfordringen op (video)

10-03-2022 18:06

Annika Knudsen Lorentsen

19-årige Maria Barnewitz Schou er en af de unge ryttere der er til start i de 3-stjernede klasser ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Hun er netop blevet nr. 3 i en 140 cm-klasse, og hun fortæller, at hun føler sig godt klar til at ride 150 cm-klassen i morgen, og dermed tager hun udfordringen op med en af stævnets største klasser

Copyright Ridehesten.com
Maria Barnewitz Schou med Seana 2. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I sadlen på sin tophest, 15-årige Seana 2 e. Stolzenberg har Maria Barnewitz Schou redet det ene topresultat efter det andet i hus de sidste år, hvor hun blandt andet vandt guld ved DM for ungryttere både indendørs og udendørs sidste år, ligesom hun netop har taget sølv ved indendørs mesterskabet i år. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag har Maria leveret endnu et flot resultat, hvor hun blev nr. 3 ud af 86 ekvipager i den 3-stjernede 140 cm-klasse, og dermed føler hun sig godt klar til morgendagens 150 cm. 

– Jeg elsker når der er mange tilskuer, det gør bare oplevelsen meget bedre og det er der altid i Herning, fortæller Maria, som i interviewet nedenfor fortæller lidt om hvordan det er gået i dag, og hvad planen er for resten af ugen. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen