Merrald og Troensegaard til CDI3* Lemans

04-02-2022 13:31

I næste uge er dansk dressur repræsenteret af Nanna Skodborg Merrald og Anne Troensegaard i stor tur ved CDI3* Le Mans i Frankrig

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Don Olymbrio. Foto: Ridehesten.com/Annette Bo Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Både Nanna Skodborg Merrald og den 14-årige avlshingst Blue Hors Don Olymbrio e. Jazz/Ferro har international erfaring på Grand Prix-niveau, men de får i Le Mans deres udenlandske debut.

De har haft en enkelt international start sammen i november, men det var på hjemmebane ved Blue Hors Dressurfestival, hvor de vand Grand Prix og GP Special med over 75%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Med den 13-årige hingst Blue Hors Zatchmo e. Blue Hors Zack/Donnerhall har Nanna Skodborg Merrald international debut, idet ekvipagen indtil videre har startet fire landsstævner, hvor de seneste var til start i Esbjerg med Grand Prix-sejr til små 77%.

Som Don Olymbrio er også Zatchmo senest redet af Agnete Kirk Thinggaard, der har videregivet sine Grand Prix-heste til andre Blue Hors-ryttere.

Til start i Le Mans er også Anne Troensegaard med Kipling e. Hofrat/Hohenstein (opdr. Peter Christensen), som i 2021 havde international Grand Prix-debut ved CDI3* Ypäjä i Finland. Ekvipagen har i 2017 vundet bronze ved UVM for 7-års i Ermelo og har senest sejret i Grand Prix Kür med knap 79% ved landsstævnet i Esbjerg.

Læs også

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen