Mester på sejrskurs - under pres

07-06-2018 16:03

Den regerende mester for U25 Sille Engermann har kurs mod sit tredje mesterskab i aldersgruppen under 25 år, men hun bliver presset af konkurrenterne

Copyright Ridehesten.com
Sille Engermann og Darius.

Sille Engermann kan i år score hattrick i mesterskabet for U25 med Darius, men parret har ikke haft den bedste forberedelse forund for DM på Broholm. Darius har stået med en seneskade og efterfølgende genoptræning de seneste 9 måneder. Stævnet på Broholm er derfor parrets første i år. 

Sille havde derfor lagt taktikken for dagen: et sikkert, fejlfrit ridt. Efter trav-turen lå Sille ikke overbevisende i front. - Jeg tænkte, at jeg kunne hente det i galopturen, for piaffe og passage var ikke som det skulle være, fortæller hun. Darius er normalt sikkerheden selv i galopprogrammet, men i dag indløb der fejl i etterserien. 
Alligevel lykkes det for Sille at sikre sejren i dagens klasse, men de første fire ryttere er placeret indenfor et procentpoints fra hverandre, så alt kan ske de kommende dage, hvor rytterne igen skal i konkurrence i Agria DRF Mesteskab U25 præsenteret af ECCO lørdag og søndag. 
Sille opnåede i dag 68,105% og Michala Mejlgaard Jensen og Trebiz havde chancen for at gå forbi den regende mester, men også hun lavede fejl i etterchangementerne og sluttede på 67,974% lige foran Nana Gajhede og Overgaards Lawell, som viste et fejlfrit program til 67,947% Søren Wind og Diego blev sidstplaceret i klassen på fjerdepladsen med 67,316% i et felt på 15 deltagere.

Nanna Merrald ikke til start
Nanna Merrald var tilmeldt mesterskabet i U25 med to heste, men desværre for Nanna og konkurrencerne på Broholm måtte hun melde sine heste fra. Nanna skriver på Facebook: 

"Øv øv øv, inden det overhovedet var startet er det allerede sluttet!
Vi har desværre haft et par heste med feber (og ellers ingen andre symptomer) i stalden. Vi har foretaget diverse prøver, som alle var negative på både herpes 1, 4 og influenza. Men på grund af feberen, må jeg desværre ikke komme til starte på Broholm i weekenden.
Jeg er selvfølgelig vildt ærgerligt over det, men vi kan ikke ændre på situationen, så jeg håber alle andre får en godt stævne."

Copyright Ridehesten.com
Søren Wind og Diego.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen