Nathalie Horse Care forstærker teamet

04-06-2024 09:24

Trine Askjær-Jørgensen

Nathalie Horse Care, der står bag førsteklasses plejeprodukter til heste og ryttere i tæt samarbejde med Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, forstærker nu teamet med en ny profil

Copyright Ridehesten.com
Christina Pape. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Christina Pape er blevet en del af det stærke og visionære team hos Nathalie Horse Care.

Christinas fokus vil ligge på den nye Dog Care-serie. En serie af plejeprodukter til hunde skabt ud fra de stærke værdier, Nathalie Horse Care er kendt for.

Med en uddannelse som veterinærsygeplejerske og DKK-hundeinstruktør er Christina godt rustet til at rådgive både forhandlere og hundeejere.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hun er allerede godt i gang og har besøgt de første forhandlere. En ny Facebook-side til Nathalie Dog Care er også kommet op at køre.

Christina er hundemenneske helt ind til benet, og hendes egen hund er altid med hende, også på jobbet. Med Christina på holdet og mange nye tiltag i støbeskeen er der som sædvanligt gang i den hos Nathalie Horse Care.

Fakta
Om Nathalie Horse Care

I mere end 10 år har Nathalie Horse Care produceret førsteklasses plejeprodukter til heste og ryttere verden over. Plejeprodukterne til heste, ryttere, hunde og udstyr er udviklet i et tæt samarbejde med Nathalie zu Sayn-Wittgenstein.

Produkterne opfylder de højeste kvalitetskrav til både indhold og effekt. Alle produkter har udførlig indholdsdeklaration, og flere er fremstillet med højest muligt indhold af økologiske råvarer.

Udvalgte produkter hos Nathalie Horse Care, er kvalitetsstemplet med miljømærket Svanen. Nathalie Horse Care var de første i verden med svanemærkede produkter
til heste.

Produktserierne er fremstillet af Persano Group A/S Danmark, og bliver løbende kontrolleret i henhold til FEI’s dopinglister.

Fold up

/Pressemeddelelse

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen