Nations Cup i Hickstead

06-08-2013 11:29

Søndag blev der redet Nations Cup i dressur i engelske Hickstead og det med dansk islæt

Da FEI Nations Cup i dressur blev redet søndag var det uden deltagelse af et eventuelt dansk hold, men der var til gengæld danske heste med helt fremme.

England, USA, Tyskland, Holland, Sverige, Frankrig, Irland og Spanien stillede alle med hold og det blev ikke overraskende det engelske hold, der på hjemmebane løb med sejren. Holdet bestod af Nikke Crisp på Pasoa, Michael Eilberg på Marakof, Gareth Hughes på DH-hoppen Stenkjers Nadonna e. Donnerschlag/Frühling (opdr. Ernfred Sero) og endelige Carl Hester på Utopia.

Andenpladsen i holkonkurrencen gik til USA, hvor holdet blandt andet bestod af Arlene Page på sølvmedaljehoppen Alina (Alina Lindebjerg) e. Michellino/Diamant (opdr. Ulla og Kristian Bech).

På tredjepladsen kom Tyskland efterfulgt af Holland på fjerdepladsen og Sverige på femtepladsen.

Individuelt blev det til sejr til engelske Carl Hester på Utopia med hele 81,650%, mens andenpladsen gik til tyske Jenny Lang på Loverboy med 77,750% og tredjepladsen til amerikanske Kathleen Raine på Breanna med 75,650%.

På syvendepladsen kom engelske Garethe Hughes på Stenkjers Nadonna med 74,250%, mens amerikanske Arlene Page og Alina opnåede 69,200%, hvilket rakte til en 21. plads.

Se flere resultater her

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen