Nørheden placeret i Montefalco

06-05-2023 07:20

Annika Knudsen Lorentsen

I går blev det til flere flotte placeringer for Mathias Nørheden Johansen ved det 4-stjernede stævne i Italien, mens Emil Hallundbæk ligeledes sikrede sig en placering

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nørheden Johansen. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mathias Nørheden Johansen og Emil Hallundbæk er de eneste to danske ryttere, der i denne uge er til start ved CSI4* i Montefalco, Italien. 

I går red de begge gode runder, og Mathias Nørheden blev flere gange placeret, blandt andet i 150 cm-klassen. Her red han Franco 79 e. Firth of Lorne/ Coronas fejlfrit igennem banen, og sikrede sig en 8. plads. Klassen blev vundet af italienske Emanuele Gaudiano, schweiziske Steve Guerdat tog andenpladsen, mens britiske Robert Whitaker tog tredjepladsen. 

I en 140 cm-klasse tog Mathias endnu en placering. Denne gang i sadlen på Painted Rijenne e. Pilothargo/ Rueter efter endnu en fejlfri runde. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk succes med unge heste
I både 6- og 7-års klasserne blev det også til danske placeringer. I klassen for 6-års heste var det Emil Hallundbæk der sikrede sig en niendeplads i sadlen på en hest af egen avl. Han red nemlig fejlfrit med Unforgettable Z e. Untouchable 27/ Con Capitol. 

I klassen for 7-års heste red Mathias Nørheden Johansen fejlfrit med Messtharga PS e. Messenger/Conthargos og sikrede sig syvendepladsen. 

I dag skal de to danske ryttere blandt andet i aktion i den 145 cm høje rankingklasse. 

Start- og resultatlister fra stævnet.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald