Ny administerende direktør til Kingsland

05-03-2017 11:37

Kingsland Equestrian kan den 6. marts byde velkommen til Marianne Kjærnli Fossum, der tiltræder som ny administrerende direktør for Kingsland Equestrian

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ny administrerende direktør for Kingsland Equestrian Marianne Kjærnli Fossum har en solid baggrund for detailhandel, senest som administrerende direktør i Pocos Retail As. Hun har 15 års erfaring med international brand building, arbejdet med kendte mærker, såsom The Body Shop. Hun overtager posten efter Carsten Mikkelsen, der efter 7,5 år i Kingsland, er vendt tilbage til modebranchen.

Marianne Kjærnli Fossum, 42 år var aktiv i hestesporten i sine yngre år. Hun vendte tilbage som springrytter for et par år siden og har 35 heste opstaldet på familiens gård.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var især vigtigt for Kingsland A/S, at finde en administrerende direktør med hjertet på det rette sted
- At finde Kingsland i en niche som hesten-industrien er, så var det vigtigt for os at finde en person, der ikke blot har viden og erfaring inden for detailhandel og business management, men en, der også har hjertet i sporten. Vi er meget overbeviste i vores valg af Marianne Kjærnli Fossum som vores nye administrerende direktør og mener, at med hendes begejstring og købmandskab, vil hun være den rette person til at guide Kingsland i fremtiden, fortæller grundlægger og Brand Manager Lin E. Kingsrød.

- Det er virkelig et drømmejob, fordi det kombinerer min erfaring fra detailhandel og brand building med min passion for heste og ridesporten. Jeg er så glad for at være en del af dette fantastiske selskab, og ser frem til at tage det unikke Kingsland brand endnu længere, lyder det fra Marianne Kjærnli Fossum.

/Pressemeddelse

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen