Ny rytter til Nathalies Fabienne

27-02-2017 10:51

Nathalie zu Sayn-Wittgensteins Fabienne har fået en ny rytter i sadlen, nemlig den talentfulde U25 rytter Victoria Vallentin

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som ny landstræner for det danske dressurlandshold har Nathalie zu Sayn-Wittgenstein valgt at sætte egen dressurkarriere på hylden for en stund, men Nathalies 15-årige Grand Prix-hest Fabienne e. Future Cup/Rubinstein skulle ikke pensioneres fra sporten allerede.

Fabienne har nu fået en ny rytter i sadlen - nemlig den unge, talentfulde dressurrytter Victoria Vallentin, der er i fuld gang med U25 karrieren. Victoria Vallentin har flere titler på CV´et, hun har blandt andet været Danmarksmester flere gange, Nordisk Mester, vinder af flere Ecco-Cup afdelinger, EM bronze både for hold og individuelt, ligesom hun har høstet flere sejre og placeringer i Grand Prix.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Victoria Vallentin bekræfter over for Ridehesten.com, at hun og Nathalie har lavet en aftale om Fabienne for de kommende 2 år. På trods af Fabienne og Victoria kun har været et makkerpar i 14 dage, har ekvipagen allerede debuterede sammen i Intermediare II ved Sundeved Rideklub, hvor de lørdag blev nr. 3 med en score på 68.465 %.

- Jeg er meget beæret over at have fået Fabi, og jeg nyder hver eneste dag med hende, hun er virkelig skøn, fortæller Victoria til Ridehesten.com. Jeg var meget spændt på stævnet, for vi har ikke haft lang tid til at lære hinanden at kende, men Fabi var så sød, og jeg fik to gode ture på hende. Nu skal vi bare have tid til at lære hinanden bedre at kende, så vi kan undgå misforståelser i programmerne. Jeg er meget spændt på, hvad fremtiden bringer med hende, slutter Victoria Vallentin.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald