Ny sekretariatschef i Dansk Islandshesteforening

08-04-2014 08:40

Dansk Islandshesteforening har ansat Max Adelsbøll, som ny sekretariatschef med tiltrædelse mandag den 14. april

Copyright Ridehesten.com
Max Adelsbøll. Foto: pressemeddelelse

Max Adelsbøll har en god og solid erfaring som leder med organisationsudvikling, administration og personaleledelse. Max har bl.a. en fortid som konstitueret generalsekretær i Dansk Ride Forbund og direktør på Jysk Væddeløbsbane gennem ni år. Han er uddannet Cand. Oecon. fra Aarhus Universitet. Max har en stor og bred erfaring fra storhesteverdenen og har indsigt og kendskab til mange af DI’s samarbejdspartnere og interessenter i hesteverdenen, og han er en passioneret rytter, underviser og træner. Max bor lige rundt om hjørnet ved Vilhelmsborg.

Max Adelsbøll siger; -Jeg glæder mig til at komme til sekretariatet i Dansk Islandshesteforening, og sammen med medarbejderne sikre den fortsatte fremgang og vækst for den herlige forening for den islandske hest.

Formand for Dansk Islandshesteforening glæder sig over ansættelsen af Max. - Vi har stor tiltro til, at Max er den helt rigtige person til at løfte de mange opgaver og udfordringer vi har og står over for i DI - og vi glæder os rigtig meget til, at I skal møde Max og til det fremtidige samarbejde, fortæller Mie Trolle.

Kilde: pressemeddelelse

Dansk Islandshesteforening

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen