Præcis samme tid og dermed to vindere i julefinale

06-12-2019 15:15

Annika Knudsen Lorentsen

Det er sjældent det sker, men det skete alligevel i går, i ponyernes messingfinale for kategori 1 ponyer lykkedes det to ryttere at ride den eksakt samme tid og dermed måtte de dele sejren

Copyright Ridehesten.com
Til venstre ses Cecilie Højris Hansen og til højre Mathilde Birch. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge er der fuld gang i ponyernes springkonkurrencer på Vilhelmsborg i forbindelse med Christmas Show Warm Up for ponyer. 

I går eftermiddag lykkedes det Mathilde Birch og Cecilie Højris Hansen, lidt atypisk, at ride præcis samme tid og endda de hurtigste tider. Dermed måtte de dele sejren. Mathilde Birch red på ponyen Hedehusets Ragout, mens Cecilie Højris Hansen red på ponyen Donar. De red begge fejlfrit i omspringningen i tiden 23.14 sekunder og vandt dermed med over et sekund ned til nr. 3. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg tror det er første gang vi har haft to vindere i en finale ved Christmas Show, fortæller Casper Cassøe som er en af arrangørerne bag Christmas Show, og desuden fortalte Casper at Kirsten Mohr, som er sekretariatschef, heldigvis havde tænkt det kunne ske, så de havde ekstra dækken og præmier klar. 

I 3'er ponyernes finale vandt Mathilde Bligaard med Bloklands Hoeve's Hilde med en lynhurtig tid på 21.92 sekunder, mens sejren for 2'er ponyerne gik til Victoria Nicoline Jensen med Lucky i tiden 22.83 sekunder. 

Se start- og resultatlister her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen