Sejr til Holsteins Matina i Falsterbo!

10-07-2016 10:21

Britt Carlsen

Tredje gang var lykens gang for 7-årige Holsteins Matina, som har været i finalen i Scandinavian Open tre år i træk - i år sejrede hoppen og Alexander Zetterman efter en forrygende omspringning

Det er et imponerende resultat som Alexander Zetterman og Holsteins Matina e. Party Dance opdr. familien Holstein har vist de seneste tre år i Falsterbo - som f-års kom de i finalen, hvor de slutted epå femtepladsen, et let nedslag i omspringningen sidste år gav dem en 3. plads, og i år snuppede de sejren i 7-års championatet i hård kamp mod 11 andre ryttere.

- Jeg var lidt spændt på omspringningen, for hun kan godt blive lidt hed, når jeg galopere frem, fortalte Alexander efter sejren, han bestluttede satsede ind i dobbeltspringet for det kan lade sig gøre med Holsteins Matina for hun er både forsigtig og smart, fortæller han. Han fortæller, at det fortsat er avlerne, familien Holstein som ejer hesten.- De har lavet mange gode springheste gennem årerne, og jeg er meget glad for at ride Matina. På spørgsmålet om hvor lant hoppens talent rækker er svaret: - Det er altid svært at sige, men jeg må sige hun hele tiden vokser med opgaven, og hun er den bedste unghest, jeg har haft. Han har taget det meget roligt med hoppens uddannelse. De senere år har Alexander konkurreret hele vintersæsonen i Florida, og der har Matina været hjemme i Sverige og blot blevet redet let eller gået på fold. Så hun har haft mulgied for vokse op og vokse til uden at blive presset. - Så laver hun lidt mere i sommersæsonen, fortæller Alexander, der var meget lykkelig for sejren i championatet. 

Se reusltatet her 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen