Sejr til Lars Bak Andersen i Drammen

30-04-2017 14:20

Succesen fortsætter for de danske ryttere i Drammen. Fredag tog Lars Bak Andersen sejren blandt 73 startende ekvipager, og det blev også til flere placeringer i lørdagens konkurrencer

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen, der her ses på hesten Wicona
Nyheden fortsætter efter annoncen

I fredagens CSI3* Gold Small Tour 135 cm var Lars Bak Andersen på Queens Dancer ikke til at slå. Ekvipagen var absolut hurtigst på banen efter omspringningen med nul fejl i tiden 28.44 sekunder, og dermed en sikker sejr rigere. Andenpladsen gik til norske Ole Kristoffer Meland og Martini med nul fejl i tiden 29.13 sekunder.

Lørdag viste Lars Bak Andersen og Queens Dancer endnu engang overskud på banen, og blev placeret som nr. 3 med nul fejl efter omspringningen i tiden 33,22 sekunder i CSI3* Gold Small Tour Final 140 cm. I samme klasse var også danske Line Nørager Kristensen på banen med DV-vallakken Elmegaardens Akinos e. Bøgegårdens Apollo/Lagano(opdr. Maria Schnoor). Det blev til nul fejl for ekvipagen, der red ind i tiden 33.93 sekunder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag var Lars Bak Andersen også på banen med endnu en hest, nemlig hoppen 3q Qalisya. Ekvipagen red CSI3* Silver Big Tour 130 cm, og her blev det til en flot 2. plads som absolut hurtigste dansker på banen med nul fejl i tiden 29.42 sekunder

Det blev til endnu en sejr for Lars Bak Andersen i søndagens konkurrencer. Denne gang med hesten 3q Qalisya i CSI3* Silver Big Tour Final 130 cm, og med 1,46 sekunder til andenpladsen blev det en sikker sejr til ekvipagen, som red ind med nul fejl i tiden 38.10 sekunder.

Se alle resultaterne fra Drammen HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen