Severo skal ride avlshingsten Giovanni for Van Olst

10-08-2021 13:30

Annika Knudsen Lorentsen

Spanske Severo Jurado Lopez, der er bosat i Nordjylland, har fået avlshingsten Giovanni fra Van Olst Horses, i sin stald, og det er et samarbejde, som han glæder sig over, og planen er, at hingsten skal debuteres i Grand Prix senere på året

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 10-årige KWPN-hingst Giovanni e. Chippendale/Scandic er flyttet til Danmark, hvor han nu står i stalden hos Severo Jurado Lopez, som skal stå for træningen af ham. Giovanni kommer fra Van Olst Horses, hvor han er blandt deres kollektion af avlshingste. Her har han gået klasser på til Intermediaire, men nu er planen, at han  skal videreuddannes under Severo, som har planer om at debutere ham i Grand Prix inden året er omme. 

– Han kom til os for et par uger siden, og før det, havde jeg prøvet ham i Holland. Siden den første gang, jeg red ham, kunne jeg mærke noget specielt ved den her hest, og derfor er han kommer til Danmark. Nu er vi ved at lære hinanden bedre at kende, og træner øvelserne, som han skal kunne for at gå med i stor tur. Planen er, at han skal debutere i Grand Prix i år, fortæller han. 

Copyright Ridehesten.com
Severo og Giovanni. Foto: Privat

– Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at Gertjan og Anne van Olst lader os træne deres fantastiske heste, og Giovanni har meget power, store gangarter og så kan han lide at arbejde. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Chippendale, der er far til Giovanni, har Severo også redet, og blandt andet deltaget ved UVM på tilbage i 2012. Giovanni er fra den første følårgang fra Chippendale, som siden har fået flere succesfulde afkom, og så er han lavet på hoppen, Zarava, som er efter OL-hesten Scandic, og ligeledes selv har gået med på lilleturs-niveau. 

Copyright Ridehesten.com
Giovanni ved UVM i 2018. Her blev han redet af Franka Loos. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

 

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen