Skal Dufour løbe med sportsprisen ved Rainbow Award?

24-03-2019 12:15

Annika Knudsen Lorentsen

Danmarks dressurprinsesse er nomineret til sportsprisen ved Rainbow Award 2019, afgørelsen finder sted den 3. april og du kan stemme på din favorit til de forskellige priser frem til den 27. marts

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Cathrine Dufour er en fornem repræsentant for ridesporten, når prisuddelingen ved Danish Rainbow Awards afholdes i Cirkusbygningen den 3. april 2019. 

Rainbow Awards hylder hvert år mangfoldighed og ytringsfrihed ved at uddele en række priser til personer, organisationer og virksomheden, der har gjort sig positivt bemærket i LGBT-miljøet. 

Cathrine Dufour er blandt andet flerdobbelt danmarksmester og EM-bronzevinder i dressur, og er valgt som en af de nominerede i sportskategorien. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvis du ønsker at stemme på Catrine eller nogle af de andre som er nomineret i de forskellige kategorier kan det gøres frem til d. 27. marts kl. 20.00 ved at klikke her

Hvis du gerne vil med til arrangementet kan der desuden bestilles billetter her. 

Arrangørerne af prisuddelingen, Rainbow Business Denmark, samarbejder med TV2 Zulu, derfor optages hele prisuddelingsshowet og vises efterfølgende på TV2 Zulu d. 5. april.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen