Søger du en dressurhest med topafstamning?

01-03-2021 19:01

Helgstrand Dressage tilbyder adskillige dejlige dressurheste med et godt konkurrencepotentiale, og flere af dem annonceres løbende på Ridehesten.com

Copyright Ridehesten.com
Også Franklin-sønnen Perception er annonceret i Ridehestens salgsdatabase. Foto: Helgstrand Dressage.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I løbet af året indkøber Helgstrand Dressage løbende mellem 70 og 100 føl af absolut topafstamning. Deres udvikling fra føl til ridehest bliver fulgt meget nøje, og det sker indimellem, at nogle af hestene ikke matcher Helgstrands primære kundegruppe.

Der er tale om dejlige heste med potentiale til at blive gode konkurrenceheste dog uden at matche markedets højeste segment. Disse heste sælges i et prisleje, hvor de fleste kan være med, og du har derfor en helt unik mulighed for at erhverve dig en dressurhest af absolut topafstamning.

Copyright Ridehesten.com
Grand Galaxy Win-sønnen Gassan er blandt de salgsheste, der udbydes på Ridehesten.com. Foto: Helgstrand Dressage.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Du kan se et udvalg af disse heste her på Ridehesten.com og få det fulde overblik på Helgstrand Dressages hjemmeside. Vi har prioriteret at give et godt indtryk af hestene, og derfor kan du både finde billeder og video af dem alle, ligesom de fleste videoer også viser, hvor nemme de er at håndtere på staldgangen, på udendørsbanen etc.

Du finder blandt andet den udtryksfulde 5-årige hingst, Perception. Han er efter vores eftertragtede avlshingst Franklin med Florencio til morfar. Franklin har allerede mange kårede sønner og har selv topplaceringer på lilleturs-niveau med Betina Jæger i sadlen. Perception er en moderne type med masser af rummelighed i sine bevægelser, og så er han meget omgængelig og ridelig. 

Så tag endelig et kig på siden og se de nye annoncer på salgshestene og tøv endelig ikke med at kontakte berider Michael Grønne, hvis du har spørgsmål. E-mail: michael@helgstranddressage.dk. Telefon: +45 61 18 18 16

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen