Søren Pedersen og Portofino tog sejren i Oliva

12-12-2021 13:00

Trine Askjær-Jørgensen

Søren Pedersen og Pb Portofino tog sejren i en 140 cm-klasse i Oliva, Spanien i går. Flere danskere red placeringer hjem heriblandt Tina Lund og Lars Bak Andersen

Copyright Ridehesten.com
Søren Pedersen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det må siges, at danskerne får redet nogle flotte ture i det spanske for tiden. Ved det internationale stævne i Oliva har de efterhånden redet mange placeringer hjem.

Og i går var ingen undtagelse: Søren Pedersen red på ryggen af den brune vallak Pb Portofino e. Lord Pezi/ Athletico en fejlfri runde i tiden 69,72 sek., hvilket sikrede ham sejren med godt halvandet sekund ned til litauiske Karolina Vasiliauskaite på andenpladsen i den såkaldte "Gold" 140 cm-klasse.

Klassens resultat.

I en anden "Gold"-klasse i højden 130 cm, slog Tina Lund og Lars Bak Andersen til og red sig til anden- og tredjepladsen med henholdsvis Celvita Z og Mercurius Aeg e. Indoctro/ Darco. Det gjorde de med fejlfrie ture i både hovedrunde og omspringning.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I samme klasse indtog Tina Lund endnu en placering, nemlig 8. pladsen, med Chacceldi e. Chacco-Blue/ Griseldi L, som hun også red en fejlfri hovedrunde og omspringning på.

Klassens resultat.

Tina Lund var dog ikke færdig med at tage placeringer, for i den såkaldte "Silver" 130 cm-klasse indtog hun endnu en 8. plads med en fejlfri runde i tiden 73,51 sek. på hoppen Picadilly.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Tina Lund og Celvita Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen