Stolte vindere i Elevskole Cup fra Vasehus (video)

26-05-2019 16:08

Annika Knudsen Lorentsen

Det var tæt løb blandt de seks hold der var i finalen i Elevskole Cup her ved Equitour Aalborg, men Vasehus Rideklub trak det længste strå og dermed kunne de stille sig øverst på podiet i dag

Copyright Ridehesten.com
Det vindende hold fra Vasehus Rideklub var selvfølgelig meget glade og stolte.

Seks hold var til start i finalen af Elevskole Cup 2019 og efter dagens afgørende runde var det Vasehus Rideklub der løb med sejren og samlet 551.247 %. Det var en glad holdleder Susanne og glade ryttere fra Vasehus Rideklubs elevskole der lod sig hylde sammen med de øvrige deltagere i finalen. 

For Vasehus Rideklub var det Johanne Kristiensen, Lea Ditlevsen, Mie Kjær Pedersen, Amalie Corfitsen og Celina Pscheid der deltog, alle pigerne leverede flotte præstationer på de elevponyer der var stillet til rådighed i anledningen af finalen. Hør Celina Pscheid fortælle om deltagelsen i Elevskole Cup i videoen nederst. 

Copyright Ridehesten.com
Rytterne blev lykønsket af Cathrine Dufour, her ses hun sammen med en af rytterne fra Kjellerup Rideklub, som blev nr. 2.

Andenpladsen gik til Kjellerup Sportsrideklub med 548.410 %, mens tredjepladsen gik til Vejle Rideklub med 545.881 %. Fjerdepladsen blev Roskilde Rideklub, femtepladsen Sportsrideklubben Vallensbæk og sjettepladsen blev Sønderborg Sportsrideklub

Se det samlede resultat her. 

Læs mere om Elevskole Cup og gårsdagens første runde her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen