Tinne Vilhelmsson sejrer i World Cup-kvalifikation

15-01-2018 11:16

Camilla Tiefensee Schrøder

Med to personlige rekordridt brillerede svenske Tinne Vilhelmsson Silfvén og Paridon Magi denne weekend ved World Cup-kvalifikationsstævnet i Wellington

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tinne Vilhelmsson Silfvén og den 15-årige svenske varmblodsvallak Paridon Magi e. Don Primero/Napoleon lagde ud på stævnets første dag med at vinde FEI Grand Prix CDIW ved Adequan Global Dressage Festival i Wellington, Florida. Og det gjorde de tilmed med en ny personlig rekord på 75.87 %. Ridtet kan ses i denne video.
- Det var det bedste ridt, jeg har har haft på ham, og jeg var glad for, at han var så åben og arbejdede fuldstændig med mig, udtaler den svenske rytter om sin EM 2017-partner i en pressemeddelelse fra stævnet.

Fredag fortsatte succesen for den svenske ekvipage på Palm Beach International Equestrian Center. Endnu en personlig rekord blev slået, da Tinne og Paridon Magi vandt Grand Prix Freestyle CDIW med 81.5 %. Dermed var det første gang, den 15-årige vallak opnåede et resultat på den flotte side af de 80 %. Se en video af deres kür.

Tinne har deltaget i det årlige AGDF i Wellington siden 2011, og sidste år blev det til en andenplads i Grand Prix'en. I år går hun målrettet efter at kvalificere sig til World Cup-finalen i Paris.
- Det er en super forberedelse for mine heste og den bedste måde at holde dem om vinteren. Jeg vinder så meget ved at træne dem herovre. At have muligheden for at konkurrere igen og igen, så meget som man vil, er fantastisk, udtaler dressurrytteren.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det internationale dressurstævne i Wellington løber helt frem til den 31. marts. Se resultatlisterne.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen