Toppen af springsporten til Royal Windsor

21-04-2019 08:03

Camilla Tiefensee Schrøder

Det traditionsrige Royal Windsor Horse Show, som i år finder sted den 8.-12. maj, har offentliggjort deltagerlisterne, som bl.a. tæller 15 ud af de 20 bedste springryttere på verdensranglisten

Copyright Ridehesten.com
Steve Guerdat ligger i øjeblikket nummer et på verdensranglisten. Her ses han på Albfuehrer's Bianca, som han medbringer til årets Royal Windsor Horse Show i London. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Om få uger samles nogle af ridesportens allerbedste endnu engang foran det smukke Windsor Castle vest for London til et stort internationalt stævne i de unikke, royale omgivelser.

Blandt deltagerne i den femstjernede Rolex Grand Prix på Castle Arena er verdensranglistens pt. nr. 1, schweiziske Steve Guerdat, som vandt Grand Prixen sidste år. I år får han kamp til stregen af bl.a. landsmanden World Cup-sølvvinderen Martin Fuchs og de to succesfulde svenske herrer Peder Fredricson (nummer tre på verdensranglisten) og Henrik von Eckermann (nr. 12). Sidstnævnte er kandidat til Rolex Grand Slam, som vandt Rolex Grand Prix'en ved Dutch Master i år. Også verdensranglistens nr. 5, Daniel Deusser, er at finde på deltagerlisten sammen med Kent Farrington, Ben Maher m.fl.
Ifølge arrangørerne er 15 ud af verdensranglistens 20 bedste tilmeldt stævnet, hvor de i år kommer til at ride om en rekordstor præmiesum på 500.000 EUR.

Dansk dressurrytter til start
Udover springning er der også klasser i CDI4* dressur samt distance og kørsel samt masser af hesteshows og underholdning. I dressuren er danske Mai Tofte Olesen tilmeldt med Rustique. Hun skal bl.a. konkurrere mod de britiske topryttere Charlotte Dujardin og Carl Hester.

Se deltagerlisterne.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen