Tysk dressur med overraskelser

06-06-2016 09:54

Tyske dressurryttere beviste i den forgangne weekend under de tyske mesterskaber i Balve, at dressur også kan være fuld af overraskelser

Copyright Ridehesten.com

Den forsvarende tyske mester i dressur, Kristina Bröring-Sprehe, måtte med hingsten Desperados e. De Niro tage til takke med tredjepladsen i det tyske dressurmesterskab i Balve i den forgangne weekend, hvor en af de store overraskelser var Dorothee Schneider og vallakken Showtime e. Sandro Hit, der efter de seneste ugers topform red sig ind på andenpladsen.

Sejren gik for niende gang til Isabell Werth, og denne gang med hoppen Weihegold e. Don Schufro. Det tyske mesterskab afgøres i Grand Prix Special, og her opnåede ekvipagen intet mindre end 84,294%. En score, som Werth ikke tidligere har opnået i GPS, end ikke på sin tidligere store stjerne i Grand Prix Special, Satchmo. Werth fortalte til det tyske magasin St. Georg under mesterskabet, at hun de seneste uger har arbejdet med at gymnasticere Weihegold, og det har gjort den smidige hoppe endnu stærkere og har været med til at give øvelserne endnu mere udtryk. Piaffe-passsage og ikke mindst overgangene lykkedes optimalt for ekvipagen.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing