Unge Godsk vinder 150 cm på Vilhelmsborg

25-08-2019 14:05

Annika Knudsen Lorentsen

Tina Lund og Alexander Godsk var i tæt kamp i dagens omspringning i 150 cm klassen, hvor blot én hundreddel af et sekund skilte de to, og det blev til Alexanders fordel

Copyright Ridehesten.com
Alexander Godsk på Cabrio.

Den kun 19-årige Alexander Godsk trak det længste strå i den højeste klasse ved Eliteskuestævnet her på Vilhelmsborg. Med den 12-årige Cabrio red han som en ud af to ryttere fejlfrit og dermed skulle han i omspringning mod den erfarne Tina Lund

Tina Lund red fejlfrit i tiden 37.60 sekunder med Carallo og lagde derfor maksimalt pres på Alexander. Alexander red stortset samme linje som Tina, men da Cabrio afviklede sine spring en anelse hurtigere end Carallo, blev det  Alexander der løb med sejren, blot én hundreddel hurtigere end Tina. 

Copyright Ridehesten.com
Tina Lund på Carallo.

Tredjepladsen gik til Adam Sparlund Olesen på den blot 9-årige og meget velspringende Unicorn's Love Me Tender, parret red med en enkelt tidsfejl i hovedrunden.

Det samme gjorde fjerdepladsen, som blev en glad Kamilla Grauff Albrektsen på Hattrick. Lige uden for placering, som nr. 5, blev det Stine Cassøe Jakobsen på den velspringende Conchillo, parret fik et enkelt nedslag. 

Se resultater her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen