Vibsen fik Lis Hartels pris

09-06-2013 18:31

Britt Carlsen

Det var et meget populært valg, som familien Hartel-Sisbye og ledelsen i Dressurens Venner havde truffet, da de i år udpegede Vibeke Degn Andersen som modtager af Lis Hartels Mindepris

Copyright Ridehesten.com
HKH prinsesse Benedikte og Nicole Sisbye overrakte Lis Hartels mindepris til den tidligere landspony træner Vibeke Degn Andersen i selskab med Niels Heering som repræsentant for stævnets hovedsponsor Gorrissen Federspiel.

I samarbejde med familien Hartel-Siesbye har Dressurens Venner taget initiativ til at indstifte en mindepris til ære for Lis Hartel. Det sker for at sikre, at hendes engagement for dansk dressursport vil blive erindret fremover. Mindeprisen uddeles en gang årligt og består af to dele. Ud over en vandrepræmie følger et støttebeløb på 25.000 kroner fra Dressurens Venner.
Mindeprisen gives til en person, der har gjort en ekstraordinær indsats for dressursporten, til en dressurrytter, til en handicaprytter eller til en forening, der har arbejdet for at fremme dressursporten i Danmark. Første gang prisen blev uddelt var i 2009 til Anne og Frederik Lütken for deres vision om at skabe nogle fantastiske rammer omkring det danske mesterskab på Broholm.

Siden da er prisen blevet uddelt i forbindelse med DM netop på Broholm og i år var ingen undtagelse. Det var et meget populært valg, da det blev annonceret, at prisen i år gik til den tidligere landspony træner Vibeke Degn Andersen.

Hun takkede for prisen med ordene: - Jeg vil takke alle de dygtige ponyryttere jeg har haft med at gøre i årenes løb. Det er deres skyld, at jeg modtager prisen i dag.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen