Vil du arbejde for Kingsland?

08-07-2022 12:33

Trine Askjær-Jørgensen

Kunne du tænke dig at blive en del af Kingsland? Så har du chancen nu. Virksomheden, der står bag det kendte rideudstyrsmærke til heste og ryttere, har netop slået ni, nye stillinger op

I 2022 åbner rideudstyrsmærket Kingsland et nyt kontor i København. Den nye afdeling og hold er sat i verden for at skabe vækst og indtage nye markeder i hele verden.

Derfor har virksomheden netop nu slået hele ni, nye jobs op på Jobindex. Så det er med at slå til, hvis du kunne tænke dig en af følgende stillinger:

  • Marketing Manager
  • Sales Backup
  • Horse Gear Designer
  • SoMe specialist
  • SEO specialist
  • Passioneret fotograf
  • Content specialist
  • E-commerce koordinator
  • E-commerce Manager

Her har du mulighed for at blive en del af en af de vigtigste spillere i hesteverdenen, kendt for sin kvalitet og lækre produkter. Du får dygtige og ambitiøse kollegaer lige såvel som en arbejdsplads, der er karakteriseret ved en uformel og positiv atmosfære.

Kingsland er desuden sponsor til VM i Herning den 6.-14. august og leverer alt merchandise m.m. Så her kan du møde Kingsland-holdet og se det sidste nye på deres stand.

Fakta
Om Kingsland

For over 20 år siden blev mærket Kingsland skabt af en ægte hestepige. Lin Kingsrød synes der manglede godt rideudstyr og -tøj, som både forholdt sig til strabadserne, der følger med hestesport, og design.

Mærket Kingsland er en af de førende på markedet indenfor hestesport og livstilsbeklædning. Fokus er på kvalitet, funktionalitet og design. Klassisk hestesportsmode blandes med nutidens designs, og der trækkes på Norges minimalisme og naturinspirerede attitude i udviklingen af de praktiske, men samtidig smukke beklædningsgenstande.

Hestene og livet med disse er altid med i baghovedet, når der sæson efter sæson udvælges materialer af høj kvalitet og skabes eksklusive designs til alle hesteentusiaster og deres dyr.

Som en virksomhed dedikeret til udendørsaktiviteter sætter Kingsland en ære i at være bevidste omkring deres effekt på miljøet. Derfor er bæredygtighed en stor prioritet.

Firmaet er grundlagt i Norge i 1999. Kingsland Equestrian har således leveret højkvalitets beklædning, accessories og hesteudstyr til ryttere verden over i mere end 20 år.

Fold up
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner