Vind sjov plakat med Ridehesten

15-01-2018 12:00

Britt Carlsen

Virksomheden Dialægt står bag et antal sjove, tankevækkende plakater, hvor humor og selvironi går hånd i hånd. Hesteverdenen har budt ind med sjove udsagn til plakaten "Rytteren" og den kan du vinde

"Jeg tager lige et smut i stalden (Jeg er nok først hjemme om 4 timer)" dette er blot en af mange sjove, tankevækkende udsagn på Dialægts nye plakat "Rytteren". Via opslag på Facebook har virksomheden fået en mængde sjove indput, og nu har du chancen for at vinde en af plakaterne. 

Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig Ridehestens nyhedsbrev, og det gør du på siden HER.

Ridehesten udlodder en plakat i valgfri størrelse til 3 heldige vindere! Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Ridehestens nyhedsbrev
Hver måned udsendes der et nyhedsbrev fra magasinet Ridehesten. Her får du info om, hvad du kan læse i magasinet, som er på vej ud med posten. Du kan se, hvor du kan møde Ridehestens dygtige fotografer den kommende måned, samt få andre, nyttige informationer - ligesom du med jævne mellemrum kan deltage i konkurrencer med gode præmier, eller som abonnent på magasinet Ridehesten få rabat på udvalgt rideudstyr fra nogle af magasinets annoncører og samarbejdspartnere.

Magasinet Ridehesten er hesteverdenens første og største fagmagasin. Magasinet sætter fokus på sporten og avlen herhjemme såvel som i udlandet. Med informative og/eller debatskabende artikler i kombination med profiler af ryttere og avlere, faglige artikler og sportsreportager giver Ridehesten inspiration og værdifuld viden til din hverdag med hesten i centrum.

Vil du være opdateret og vidende om sporten og avlen, så er magasinet Ridehesten det oplagte valg.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen