Yderst talentfulde ungheste søges

04-10-2017 21:44

Dansk Varmblods auktionsudvalg søger talentfulde ungheste til at indgå i et samarbejde frem mod Forårsauktionen 2018

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I de senere år har Dansk Varmblods auktioner gennemgået en rivende udvikling. Det er særligt elitefølauktionen, der har flyttet sig positivt, men auktionsudvalget er ikke i tvivl om, at forårsauktionen, der afvikles i forbindelse med hingstekåringen i Herning, har potentiale til at gå samme vej.

Derfor er auktionsudvalget i fuld gang med et nyt tiltag, et talentudviklingskoncept, der er på vej til at blive realiseret. Da man de senere år har haft store udfordringer med at finde frem til de rette, talentfulde, unge rideheste til forårsauktionen, ønsker man nu at udvide samarbejdet med avlerne og ligeledes indgå et samarbejde med professionelle ryttere, der kan tage udvalgte auktionsheste i ridning med henblik på klargøring til auktion over en længere periode.

Hestene skal findes allerede nu, så auktionsudvalget i samarbejde med sælger kan lave en langsigtet, individuel træningsplan for hesten. Når sælger indgår aftale om at sælge hesten på forårsauktionen, kan auktionsudvalget ideelt set gå ind og yde ejeren et månedligt tilskud til træningen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det vil i den sidste ende blive meget mere interessant for både sælgere og købere. Det vil styrke auktionerne, og når hestene er inde i systemet, bliver det nemmere at promovere dem.

– Når vi investerer i hestene, så arbejder vi alle frem mod det samme mål, fortæller Dennis Fisker.

Dansk Varmblod opfordrer derfor ejere af DV-registrerede, talentfulde, unge dressur- eller springheste til at kontakte auktionsudvalget.

Kontakt Louise Ringsbo eller Dennis Fisker HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen