Bitsch Blues

ID-nummer: 208333SP1101098
Alder: 11 år
Stangmål: 147 cm
Spring: L
Dressur: S
Military:
Skovtur:
Farve: Brun
Race: Dansk Sportspony
Køn: Vallak
Prisniveau 175 - 250.000 DKK
Far: Triple Tree's Prince Perfect FF: Veenstra's Promise FFF: Verona's Bo-gi
FFM: Sonjahof's Pallatin
FM: Elsehoeve's Henriette FMF: Leuns Veld's
FMM: Anita
Mor: Banana Bitsch MF: FS Champion De Luxe MFF: FS Cocky Dundee
MFM: FS Golden Fleur
MM: Blondie Bitsch MMF: FS Dont Worry
MMM: Møgelholts Carrera

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Her er ponyen, der både har charme, selvtillid og lækkert hår. Bitsch Blues er en super dejlig kat. 1 pony (147 cm.) der sælges, da rytter er faldet aldersgrænsen. Han er en super sød og kærlig pony, der altid leverer en god ridetur - oplagt børnepony/førstegangspony. Han har boet hos os de sidste 5 år, hvor vi købte ham fra avler. Han er blevet 2 x B-pony og 1/3 A kval. her hos os, og har redet landsstævner op til PRM og DM for hold med begge piger.

Han er oplagt til den lille rytter, der skal have en tryg lærepony i og med han finder sig i alt, men også til rytteren der hurtigt vil ud og starte landsstævner.

Han har 3 reelle gangarter, og kan rides af alle uanset niveau, da han tilpasser sig efter sin rytter. Han har 4 placeringer til Sydjysk Mesterskab for hold (1x1. plads, 2x2. plads, 1x3. plads) og 2 placeringer til individuelt som nr. 5 og 6. I A-finalen 2021 blev han nr. 2 med 69,922%. Han har redet PRM til 66%.

Blues er super nem i alt omgang. Han kan gå på fold med alle, står stille på staldgangen og ved smed og dyrlæge. Han kan vaskes og klippes uden problemer. Han går direkte i trailer. Han er super nem at have med på stævnepladsen og kigger sjældent på noget. Opfører sig også pænt i teltstald til stævner.

Blues kan rides på tur alene og sammen med andre, han springer lidt for sjov, kan ride ponygames og er super dygtig til at ride i cordeo, både i spring og dressur - han henvender sig derfor både til den lille rytter der skal have en god førstegangs/lærepony eller rytteren der vil ud og starte stævner imorgen.

Han er passet med alt; tandlæge, smed, dyrelæge og massør.
225.000kr
Sadel, hovedtøj, dækkener kan tilkøbes.

Ren i røntgen som 5 års.

Udlån har ingen interesse, og vi forbeholder os retten til at vælge mellem mulige købere.

Ønskes mere video kan dette fremsendes.

Ved interesse kontakt Amalie Marek på 61868000

Sælgers informationer

Navn: Amalie Marek
Land: Danmark
E-mail: amaliemarek@icloud.com

Opstaldningsadresse

Postnr.: 6580
By: Vamdrup
Land: Danmark