JOY

ID-nummer: 208333201205108
Alder: 11 år
Stangmål: 136 cm
Spring: L
Dressur: L
Military: Redet
Avlshest:
Kørsel:
Skovtur:
Farve: Brun
Race: Pony
Køn: Hoppe
Hestedata: Rideresultater, indekstal og meget mere
Prisniveau 50 - 75.000 DKK
Far: FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: MF: MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:
Stamtavlen er hentet ind automatisk fra SEGES, Heste

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

11 års kat. 2 ponyhoppe - gudeskøn med masser af potentiale.
Ca. 136 cm - ikke officielt målt
Rytter på billederne og video er 160 cm

Efter køb af hest, skal min pony nu sættes til salg og forhåbentlig finde en ny ponyrytter, der vil forgude hende lige så meget som jeg har gjort.

Joy er en kat. 2 ponyhoppe, skøn og omgængelig og har under tidligere ejer gået med et enkelt føl - uden problem. Joy har boet hos os siden hun var 6 år og hun har aldrig haft en sygedag, er passet med smed og dyrlæge. Tåler dog ikke hø, kun wrap.

Joy har et fantastisk godt hoved, er trafiksikker, trailervant og kan tages med alle steder. En fantastisk allroundpony, med stort potentiale inden for spring. Jeg har ikke selv haft modet til at stille hende i høje klasser, men Joy vil helt sikkert kunne nå langt. Jeg har sprunget op til 100cm med hende på træningsbanerne og højere ved løsspringning.

Derudover redet en smule dressur, men Joy er en energisk pony og jeg rytter, derfor er der ikke arbejdet meget med dressur på stævneplan.

Ringridning har vi deltaget i hver sommer, så hun er vandt til at skulle begå sig blandt mange heste, mennesker, tivoli og hoppeborge - redet til 24 ringe både under mig og hendes tidligere rytter. Mellem 10 og 15 ringridderdage i løbet af sommerhalvåret.

Kan rides på tur alene, bliver ikke nervøs når hun tages fra flokken. Ofte redet på skovtur, har været med på stranden flere gange, på byvandring og deltaget i optog med musik både sommer og vinter(jul). Joy kan alt det en pony skal kunne. Jeg har reddet på Joy siden jeg var 9 år, dvs de sidste 5 år, men vil dog ikke anbefale hende til en nybegynder, da hun elsker tempo og har brug for støtte.

Joy kan for tiden prøves i ridehal, samt udendørs både i spring og dressur. Hun står i Sønderjylland, postnummer 6240.

Hjem før pris og jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem eventuelle købere. Wintec 15” kombi 500 XW sadel fra 2022 kan købes med. Kontakt efter kl. 16 på hverdage og ellers sms - så henvender vi os til dig.

Sælgers informationer

Navn: Rene Schrøder
Postnr.: 6240
By: Løgumkloster
Land: Danmark
Telefon: 23829205
Mobil: 23829205

Opstaldningsadresse

Postnr.: 6240
By: Løgumkloster
Land: Danmark