L’amour De Ma Vie

Alder: 8 år
Stangmål: 146 cm
Dressur: L
Farve: Rød
Køn: Hoppe
Prisniveau 75 - 100.000 DKK
Far: FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: MF: MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Da nuværende rytter er faldet for aldersgrænsen 31.12.23, søger vores dejlige pony et nyt 5-stjernet hjem.
 
L’amour De Ma Vie, til dagligt kaldet L’amour, er en rød hoppe på 8 år (01.05) og ca. 146 cm i stg.
L’amour er en kærlig pony med det dejligste sind og personlighed og et stort nussehoved. Hun har et virkelig godt sind, har altid ja-hatten på og forsøger altid at gøre sit bedste. L’amour kunne aldrig finde på at gøre noget ondt mod sin rytter

L’amour rides for sædet og lette hjælpere, hvilket også betyder, at den nye rytter skal have styr på sin grundridning. Hun har god fremdrift og et ekstra fedt gear! L’amour elsker at arbejde og gør altid sit bedste for sin rytter. L’amour sælges kun til rutineret rytter med fuld forældreopbakning, da hun er en sensitiv pony, der rides for lette hjælpere. Hun er derfor ikke en førstegangs pony.

Vi købte L’amour nytilredet for 3 år siden og min datter, på nu 16 år, har med masser af træning, undervisning og tålmodighed lært L’amour, alt det hun kan. De har været igennem en kæmpe udvikling fra nytilredet til, at L’amour nu er klar til at kunne starte LA-klasser. Hun har klart potentiale til meget mere med den rette rytter.  
 
Min datter har startet en del stævner på L’amour. Hun får altid flotte kommentarer med på vejen.
"Dejlig pony med masser af potientiale"
"Smuk og dejlig pony"

LD1/LD2 - 75%/ 73%
LC1/LC2 - 67%
LB1/LB2 - 68%
LA1 var planlagt i december, men vi blev desværre forhindret.
 
L’amour er passet med tandlæge, vacciner og smed. Hun får altid ros af dyrlæge og smed for sin omgængelighed. Hun går med fire sko. Hun går lige i trailer og er sød at have med til stævner. L'amour har et overben på venstre bagben. Det skyldes en foldskade fra før hun kom i ridning, og vi købte hende. Dyrlægen havde ikke kommentar hertil. Hun er forsikret hos Tryg uden anmærkninger.
 
Vi elsker vores pony over alt på jorden, derfor søger vi med tålmodighed den rette rytter, der matcher L’amour, så de sammen kan få et fantastisk makkerskab.
Pris kr. 95.000 inkl "ny"(købt til pony) Kentaur Afrodite sadel, som løbende er tilpasset/omstoppet. Senest i december 2023 med eftertjek uge 6 2024. 

Hjem før pris.

Sælgers informationer

Navn: Mette Bjarup
Postnr.: 8462
By: Harlev
Land: Danmark
Telefon: 23725394
Mobil: 23725394
E-mail: Mettebjarup@gmail.com

Opstaldningsadresse

Postnr.: 8462
By: Harlev
Land: Danmark