Lykkehøjs Dominique

ID-nummer: 208333SP0806798
Alder: 11 år
Stangmål: 146 cm
Spring: Redet
Farve: Rød
Race: Dansk Sportspony
Køn: Hoppe
Prisniveau 250 - 500.000 DKK
Far: Mellis Dornik FF: Dornik B FFF: Derano Gold
FFM: Dubary
FM: Mellis Japril FMF: Aratoss
FMM:
Mor: Monika MF: Cupkeshof MFF: Thriantas
MFM: Waalbeek's
MM: Atlanta MMF: Anjershof Rocky
MMM: Jatida

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

FEI pony
Helt unik og yderst smuk A-pony som ikke har toppet endnu.
Dominique er en meget øvelses stærk pony og hun er yderst arbejdsvillig , der altid giver en fantastisk ridetur. Hun er super smidig og rides for meget lette hjælpere. Hun er meget kærlig og knytter sig meget til sin rytter. Hun er sød i al håndtering, på stald og fold og er let at læsse både i trailer og lastbil. Vores datter har selv uddannet hende, og vi har haft hende i 4 1/2 år.
Dominique er ponyen, der kan gå stævner med det samme, eller hun vil være en fantastisk lærepony til rytteren, der har ambitioner om at lære de svære ponyøvelser og drømmer om at ride med i de høje klasser. Dominique elsker en tur i skoven.

Dominique har lige startet LA1 til C-stævne efter kun en uges samarbejde med lillesøster - der er springrytter og de vandt klassen (sidste billede).

Dominique har fået to føl og er derfor kommet senere i gang med sin egen ridekarriere. Alligevel har hun både deltaget i 4 års og 6 års championat og gået videre til finalen. Dominique's afkom Lykkehøjs Bodypaint vandt DSP's 4 års championat 2018 med 92,6%, som er dansk pony -rekord for 4 års. Tidligere på året vandt han materialeprøven og står til rådighed i avlen.
Dominique er ganske få point fra at være elitepony - helt vildt i en alder af kun 11 år. Avler forventer, Dominique opnår elitestatus senere i år, når Dominique´s hoppeafkom Lykkehøjs Primadonna, går sadelkåring den 9. august og kommer i hovedstambogen SDH.
Her har du en helt unik mulighed for at få en top konkurrencepony og samtidig muligheden for at avle på hendes fantastiske gener, der allerede har vist, at hun avler absolut topafkom.

Dominique er selvfølgelig passet med alt og er ren i fuld røntgen. Dominique er svensk målt, så hun kan gå stævner i Sverige.

https://m.youtube.com/watch?v=FWSgG0rxpvA

Yderligere video kan fremsendes ved interesse. Ring på 20275775.

Sælgers informationer

Navn: Henrietta Løwe Skjold
Adresse: Jonstrupvej 148
Postnr.: 2750
By: Ballerup
Land: Danmark
Telefon: 20275775
Mobil: 20275775
E-mail: henrietta@jatrykluft.dk

Opstaldningsadresse

Postnr.: 2750
By: Ballerup
Land: Danmark