NANSY SØBLINK

ID-nummer: RSDS 581
Alder: 11 år
Stangmål: 138 cm
Spring: M
Dressur: S
Farve: Mørkebrun
Race: Dansk Sportspony
Køn: Hoppe
Hestedata: Rideresultater, indekstal og meget mere
Prisniveau 50 - 75.000 DKK
Far: ELMHOLTS RAKET (NFHR 113) FF: PEDRO (NFHR-E 104) FFF: YOUNG WINSOME'S ADRIAN (HE.STB. 202)
FFM: TANJA (STB. 3564)
FM: ELMHOLTS REGITZE (NF-E 1649) FMF: PALLE (NFHR-E 88)
FMM: HORSEMOSENS JULIA (NFR-E 1313)
Mor: JESIKA SØBLINK (SDS 488) MF: BOHØJGAARD'S MIRAGE (SPH 111) MFF: BOLERO (ESPH 86)
MFM: MIRELLA (SDH 9)
MM: LAIKA (SFR 670) MMF: ENGHØJS FAVØR (SPH 88)
MMM: SHEILA (SFR 533)
Stamtavlen er hentet ind automatisk fra SEGES, Heste

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Smuk, velgående og letridelig pony udbydes til salg. Det er med blødende hjerte, at vi er nødt til at sætte Nansy til salg, da jeg er faldet for aldersgrænsen, januar 2019. Derfor søger min bedste ven Nansy en rytter som vil elske hende ligeså højt som jeg. Nansy er helt klar til de store stævnebaner, og leder du efter en pony du kan nå hele vejen med, er Nansy den helt rette, om det gælder spring eller dressur.
Nansy er en meget velredet og øvelsesstærk pony, hun er redet for sædet og schenkler som hun mestre rigtig godt. Nansy har sammen med mig gået fra LC til PRI i dressur med rigtig mange placeringer. Hun har ligeledes gået til og med LA til stævner i spring, og hun har næsten hver gang kommet hjem med en placering. Hun er placeret i Nordsjællands Sportsrideklubs Klubmesterskab, i 2016, 2017, 2018 i spring, og i 2017 blev hun også klubmester i dressur. Vi deltog i Nordsjællands distriktmesterskab for hold i spring og dressur hvor Nansy blev nr. 2 individuelt ud af 44 ekvipager i begge discipliner.
Nansy tænder meget på en springbane og kræver der en rutineret rytter. Til træning har hun sprunget baner op til 115 og enkelt spring på 125 med masser af overskud. Nansy springer alt, også vandgrav, kigger aldrig og hun er hurtig i omspringning.
Jeg valgte at lægge vægt på dressuren det sidste af mine konkurrence år på hende, så derfor kan man ikke se vores spring resultater, da man dengang ikke oplyste D-resultater.
Nansy er helt igennem en fantastisk pony. Hun er arbejdsvillig og helt klart en pleaser for sin rytter. Hun elsker at arbejde og gøre sig umage, og en tur i skoven er et plus i bogen for hende. Hun er 100% trafiksikker, kan rides alene og sammen med andre. Hun er sød på staldgangen, er aldrig hestegal, hun er nem i al håndtering. Går direkte i trailer, og kan læsses alene. Hun kræver en rytter på ryggen der ikke er til den nervøse side, da hun godt kan være lidt energisk og tændt. Dette gør hende ikke til en svær pony.
Nansy ville være perfekt til den seriøse spring eller dressurrytter.

Et godt hjem er altafgørende da Nansy betyder alt for os, så hjem før pris.
Udstyr kan tilkøbes.
Ring gerne for mere info.

Sælgers informationer

Navn: Henriette S. Sørensen
Postnr.: 3480
By: Fredensborg
Land: Danmark
Telefon: 61864060
Mobil: 61864060
E-mail: hso@rudersdal.dk

Opstaldningsadresse

Postnr.: 3480
By: Fredensborg
Land: Danmark