Wasim Jamaal

ID-nummer: 208333200908930
Alder: 14 år
Stangmål: 168 cm
Spring: Redet
Dressur: L
Military:
Skovtur:
Farve: Hvid
Race: Anglo Araber
Køn: Vallak
Prisniveau 50 - 75.000 DKK
Far: FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: MF: MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

God til Spring * Bedre til Dressur * Bedst til Distance *

Yderst sublim ALL ROUND hest udbydes til salg!

Wasim Jamaal er en Anglo Araber / Engelsk Fuldblod blanding på 13 somre, 168 cm høj og med STORE egenskaber indenfor både spring og dressur og særligt langdistance ridning. Han/vi har en sæson fået springundervisning og han springer let en LC, vi får ugentlig undervisning i dressur og han er i dag på LA2 niveau og så er han kvalificeret til en MA i distance (80-119 km), hvor vi gennem de sidste 2,5 år har rejst til diverse stævner i både Danmark og Sverige.

Jeg rider ham primært alene på tur (hvor hunden ofte løber med), men han går fint sammen med andre, og faktisk kan vi uden problemer ride fra flokken, hvis vi ønsker en længere tur end de andre vi red ud med.

Jeg har fra barnsben arbejdet og trænet hunde og har tillige trænet Wasim, så han i dag har mange gode egenskaber – såsom ”kommer når man kalder”, tager selv sin grime på, følger mig – stopper op, når jeg stopper etc. og så lystre han flere kommandoer.

Gode egenskaber:
• Kan rides alene på tur
• Kan stå alene på staldgang, i boks og på fold
• Nem at fodre på
• Ekstrem miljøstærk
• Går selv op i traileren og ud igen
• Ydmyg på fold med andre heste og kan gå med både vallakker, hopper og føl/plag
• Udholdende og altid klar på mere / flere km
• Har aldrig været syg eller haft skader

Jeg tager tit Wasim med på tur – hvad enten det er i skoven, med på cafe eller ned til byen for en is! Han er derfor utrolig miljøstærk og 100 % trafiksikker, -herunder for udrykningskøretøjer, busser, lastbiler, F-16 fly etc. og er ikke bange for gøende hunde, legende børn og hvad man ellers kan blive udsat for i byen.

Men, Wasim er ikke en begynderhest – han har en ”tænding”, så når vi er til stævner eller flere i skoven, så vil han frem, hurtigt og gerne som den første. Holdes han ”uretmæssigt” tilbage, kan han blive frustreret og han skal derfor rides med sædet og let hånd. Wasim står på Bornholm (København – Bornholm på under 3 timer med bil) på Hestepension "Birkely" og video af dressur kan sendes på forlangende.

Pris: kr. 75.000, - samt tilkøb af komplet LUKSUS udstyrspakke kr. 25.000, - til hesten og til distanceridning (samlet værdi min. kr. 50.000, -).

Böckmann hestetrailer model Comfort reg. 15.12.2020 til 2 heste – påtrykt ”Wasim Jamaal” udbydes desuden til salg.

Sælgers informationer

Navn: Anne Mette Safft
Adresse: Strandvejen 175
Postnr.: 3700
By: Rønne
Land: Danmark
Telefon: 30305770
Mobil: 30305770
E-mail: ams@robinhus.dk

Opstaldningsadresse

Postnr.: 3700
By: Rønne
Land: Danmark