1 dags militarystævne i Svaneke

14-07-2019 19:21

Flere ekvipager har i dag dystet i Nathalie Horse Care Cup i Svaneke, hvor der er afholdt 1 dags militarystævne. Både ponyer og heste har været i aktion, hvor det er blevet til fine placeringer

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag har Stutteri Hesteklewa, Nørregård, Svaneke afholdt 1 dags militarystævne, hvor ekvipagerne har dystet i Nathalie Horse Care Cup. Cuppen afvikles for heste i CNC90, og cuppen for ponyer afvikles i CNCP80.

Hos hestene gik en stensikker sejr til Ofelia Therkelsen og Stavdals Marquis de Sade med 31,8 i straf, mens andepladsen gik til Marina Boss Hagedron på Hamilton F. Damgaard med 39, 6 i straf.

Dicte Gjetting og Hesteklewa Madonna snuppede sejren hos ponyerne med 35,7 i straf, mens Mathilde Kofod Bager og Magic kom ind på anenpladsen med 36,5 i straf.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nathalie Horse Care Cup er en turnering, hvor man gennem sæsonen kan samle point til alle militarystævner, hvor de relevante klasser udbydes og på den måde samle point til finalerne sidst på sæsonen.

Cuppen afvikles i perioden fra 1. marts til 30. september 2019.

Kvalificeret til finalerne er de 20 hesteekvipager samt 15 ponyekvipager med højest point (samt ligeplacerede) efter kvalifikationerne.  Det er ekvipagens to bedste resultater, der tæller i den samlede stilling.  For at være kvalificeret til finalen, skal ekvipagen have redet minimum to kvalifikationer på mindst to forskellige stævnepladser.

Se alle resultaterne HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen