10-tal til Blue Hors Zack-søn (video)

17-08-2020 07:40

Finaledommerholdet ved Blue Hors Dressurchampionat, Klaus Munkedal og Pether Markne, var særligt begejstrede for vinderen af 3-års championatet Højgaardens Zacksmir

Nyheden fortsætter efter annoncen

16 ekvipager fordelt med otte 3-års og otte 4-års havde fundet vej til finaledagen på Blue Hors, hvor finaledommerholdet bestående af Klaus Munkedal og Pether Markne i strålende sommervejr skulle finde frem til vinderne.

Den svenske dommer Pether Markne udtalte: –Jeg har i dag set to hold med nogle flot fremviste unge heste. Rytterne har vist hestene i en flot form, som har gjort det ganske enkelt for os at bedømme - de skal have en stor ros.

Det blev til en suveræn sejr i 3-års holdet med 9,2 point for Højgaardens Zacksmir e. Blue Hors Zack/ Sir Donnerhall I, der er opdrættet og ejet af Stutteri Højgaardens Heste. Dommerne var vilde med den røde vallak, som de belønnede med bl.a. 9,5 i både trav og potentiale og et flot 10-tal for galop. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen gik til Zee Me SLS e. Blue Hors Zalabaster, der endte på 8,3 point og blev redet af Helena Hansen. Tredjepladsen gik til St. Solution-Ø e. Blue Hors St. Schufro/ Tailormade Attention, opdrættet af Bente og Jens Møller Hansen og fremvist af Silje Bakken til 8,2 point.

Hos 4-års hestene gik sejren til Højgaardens La Negro e. Blue Hors First Choice/ Don Frederico, der er opdrættet af Helle Hvid og redet af Michelle Hvid til 8,7 point med bl.a. 9 i galop og potientiale.

En delt andenplads med 8.6 point gik til Fruerings Saigon e. Blue Hors First Choice/ Solos Landtinus (opdr. Stutteri Fruering v/Jan Storgaard), der blev redet af ejeren Susanne Barnow, samt EVO Dungey e. Blue Hors Don Olymbrio/ Blue Hors Hotline, der er opdrættet og ejet af Stutteri Evo ApS og redet af Thomas Boj Johnsen.

Se resultaterne her.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner