100.000 kr. på højkant i Grand Prix

31-05-2019 09:16

Annika Knudsen Lorentsen

I uge 27 inviterer Bækgaarden Horse Festival til deres årlige landsstævne hvor ryttere mødes og dyster i klasser fra LA1* til S**. I år er der en særlig stor præmie til de placerede i 150 cm-klassen 

Copyright Ridehesten.com
Rikke Andersen op NKH Barbosa ved Bækgaarden Horse Festival 2017.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Bækgaarden Horse Festival er stolte over at kunne præsentere den hidtil bedst doterede nationale Grand Prix-klasse, når de i uge 27 inviterer til stort landsstævne i de flotte rammer mellem Låsby og Skanderborg. 

Årets Stutteri Ask Grand Prix afholdes lørdag d. 6. juli og her er der virkelig noget at ride om, for den samlede præmiesum er på 100.000 kr, hvoraf de 40.000 kr går til vinderen. 

Ved Bækgaarden Horse Festival afvikles der som de forrige år klasser fra LA1* 115 cm til S** 150 cm, så der er mulighed for at ride på mange niveauer. Lørdag byder foruden Grand Prix-klassen også på den spændende Derby-klasse, som hvert år tiltrækker et stort publikum. Der afholdes finaler i Youngster, som er for 5-7 årige heste og også finale i Large Tour, som afvikles på en 140 cm høj bane.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnet afholdes i uge 27, hvor de første klasser allerede afvikles om onsdagen, mens de sidste klasser afvikles søndag. Bækgaarden Horse Festival er populært blandt både danske og også udenlandske ryttere, og så er der også noget at se på for publikum, for ugen igennem afvikles der springklasser på to baner. 

Se mere om stævnet her. 

Bækgaarden inviterer desuden til Bækgaarden Pony Festival og Bækgaarden Warm-Up i uge 26. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen