26 starter i DM

15-06-2016 16:30

Britt Carlsen

I morgen torsdag starter DM-stævnet på Broholm - her skal mesterskabet i dressur for seniorer afgøres og det samme skal mesterskaberne i alle grader i paradressur

Copyright Ridehesten.com
Den regerende danmarksmester Anna Kasprzak og Donnperignon er igen i år på startlisten til DM.

Igen i år danner Broholm Slot rammen om det danske seniormesterskab og mesterskabet i paradressur samt en afdeling af Bundgaard Byg Cup. Fire dage med fremragende dressur venter ryttere, officials og publikum.

Listen over deltagere i DM tæller hele 26 ekvipager, og i blandt dem den regerende mester Anna Kasprzak og Donnperignon. Mens seniorrytternes resultat i dette mestersab kan blive afgørende i forhold til sammensætningen af OL-holdet, så er rytterne til PL udpeget, og de mødes i mesterskabet i paradressur, som afgøres lørdag eftermiddag. 

Se deltagerlisterne her.

Husk pungen
Denne overskrift skyldes ikke alene det faktum, at der er flere udstillere, som har gode tilbud med til Broholm, men også, at stævnet har valgt at støtte alzheimerforeningens arbejde herhjemme under titlen "Ride for a Cure".
Læs meget mere om dette og stævnet som helhed i artiklen "Ride for a cure!" bragt i magasinet Ridehesten. Har man ikke abonnement på magasinet, kan artiklen læses ved at åbne filen her i nyheden. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen