5 ud af 5 sejre til Barnow

18-06-2024 17:05

Ikke engang skybrud og en oversvømmet bane kunne stoppe Susanne Barnow fra at levere den ene top præstation efter den anden på hjemmebane til landsstævne på Kirstinelund Sportsrideklub i den forgangne weekend. Med hendes to heste vandt hun nemlig alle de klasser, hun deltog i 

Copyright Ridehesten.com
Ikke engang skybrud kunne holde Susanne Barnow og Dexter fra at sejre hele tre gang i den forgangne weekend. Foto: Ridehesten.com/ Aviaja Elvira Vindum Hansen.

Det kunne da være lidt fedt at vinde igen senere i dag, så har jeg vundet alle fem klasser, jeg har deltaget i. Sådan lød det fra Susanne Barnow, da Ridehesten snakkede med hende søndag eftermiddag, en times tid inden hun skulle ride weekendens sidste klasse. På daværende tidspunkt havde Susanne vundet hele fire ud af fem klasser, og håbede altså på at kunne tage sejren en sidste gang denne weekend. 

Og hvad Susanne ønskede, skulle hun få. Hun formåede nemlig at tage sejren i den sidste klasse også, og dermed kunne hun altså kalde sig ubesejret hele weekenden med hendes to heste, Skovdals Dexter e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Romanov og Gozzip e. Sezuan/ De Noir. Skovdals Dexter med hvem hun vandt fredagens Prix St. Georges med 74,167%, første afdeling af Bundgaard Byg Cup med 73,640% lørdag og Bundgaard Byg Cup kür søndag med 74,083%, er hendes helt store håb. Susanne og Dexter deltog nemlig både i finalen til UVM for 6- og 7-års heste, og har redet flere imponerende resultater hjem. Susanne er meget taknemmelig for de oplevelser, hun får lov at have sammen med Dexter: – Han er bare en ven i verdensklasse. Vi får så mange gode oplevelser sammen, og jeg nyder hver tur på ham. 

Copyright Ridehesten.com
En smilende Susanne på trods af regnen. Foto: Ridehesten.com/ Aviaja Elvira Vindum Hansen.

Udover de flotte resultater på Skovdals Dexter havde Susanne og Gozzip også nogle yderst imponerende resultater. Susanne og Gozzip har ikke haft mange starter sammen, men på trods af det har parret alligevel fundet melodien sammen. Til weekendens stævne vandt de nemlig MA1 med 73,611% om lørdagen, til trods for at banen lå under vand. Derudover vandt de også MA1 om søndagen med 72,917%, denne gang på en tør bane. Susanne er imponeret over, hvor godt Gozzip klarede omgivelserne: – Hun tog det simpelthen så pænt at gå inde på banen, der var dækket af vand lørdag efter skybrud. Hun giver virkelig en god følelse, og har bare været med mig hele weekenden. 

Copyright Ridehesten.com
Susanne Barnow og Gozzip havde også et yderst vellykket stævne. Foto: Ridehesten.com/ Aviaja Elvira Vindum Hansen.

Susanne Barnow driver til dagligt Kirstinelund Sportsrideklub i Harlev ved Aarhus sammen med sin partner, Steffen Kristensen. På stedet holder Barnows selvstændige virksomhed, Barnow Dressage til, hvor Susanne indkøber, uddanner og sælger gode rideheste til fremtiden. 

Copyright Ridehesten.com
Susanne Barnow og Skovdals Dexter til UVM i 2023. Foto: Ridehesten.com/ Maria Lerche Mortensen.

Du kan se resultatlisterne for stævnet her. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen