70-års fødselsdag og 40-års jubilæum fejres

22-01-2016 14:01

Det er den anerkendte avler, kusk og ildsjæl Jens Høgh der i morgen, lørdag, kan fejre sin 70-års fødselsdag samtidig med et 40-års jubilæum som selvstændig 

Copyright Ridehesten.com
Jens Høgh med sit tospand til DM i Kørsel 2008

Man kan ikke sige Jens Høgh uden også at sige fjordhest. Jens Høgh er en anerkendt hestemand i sporten og har i mange år drevet Stutteri Birken, hvor han opdrætter fjorheste og jyske heste. Her gør han samtidig et kæmpe stort stykke arbejde for alle de unge som ældre ryttere, der nyder at have deres daglige gang på rideskolen Birken. Nærmere bestemt er dette noget Jens Høgh har beskædtiget sig med i hele 40 år, og det skal nu fejres. 

Jens Høgh er desuden kendt for sin tid som kusk ved store konkurrencer. Her har man set ham i fuld vigør med sit spand fjordheste. Selvom han nu kan fejre sin 70-års fødselsdag, er han stadig aktiv i konkurrencer. Desuden er Jens Høgh også en meget værdsat dommer - han er altid at finde på Landsskuet Herning samt ved lokale dyrskuer. 

I morgen fejres det hele med åbent hus på Birken, hvor alle der har lyst til at hylde Jens Høgh er velkomne. Efterfølgende holder Jens Høgh en privat fest med sine nærmeste.  

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen