Åbent hus med hingstefremvisning på Blue Hors

31-03-2017 11:06
Avl

I morgen lørdag den 1. april slår Blue Hors dørene op til deres årlige åbent hus-arrangement med hingstefremvisning og alt, hvad dertil hører

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når Blue Hors Dressage lørdag den 1. april kl 14.00 starter deres åbent hus-arrangement, bliver det traditionen tro med både hingstefremvisning, fremvisning af afkom og avlerpræmiering.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblods hingstekåring i Herning for tre uger siden var en særlig stor succes for Blue Hors, der stod som ejer af tre af de fem 3-årige dressurbetonede præmiehingste! Disse tre unge stjerner og mange andre tophingste vil i morgen blive fremvist i den store opvisningshal.

Der er masser af gode tilbud at hente ved arrangementet, hvor Blue Hors' avlskonsulenter står klar på en stand i opvisningshallen til at give dig råd og vejledning til hvilken hingst, der passer til din hoppe. Blue Hors Care har også masser af gode tilbud på produkterne på standen. Er man tilmeldt deres nyhedsbrev, kan man deltage i en konkurrence samt opnå  -25% introrabat på masser af spændende nyheder og -15% på resten af sortimentet.

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors First Choice og Daniel Bachmann Andersen.
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen