Aftenstævner er et hit

15-07-2020 21:43

Som følge af corona-krisen måtte mange stævner som bekendt aflyses fra marts til juni. Nu kører stævnerne igen og flere klubber har valgt at lave de såkaldte aftenstævner til glæde og gavn for rytterne. En af klubberne er Ertebjerggaard sportsrideklub, som i dag afholdt et aftenstævne for første gang

Copyright Ridehesten.com
Jan Møller Christensen på Møllegårdens Dancer DWB. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Der er ingen tvivl om at rytterne har savnet stævnerne mens corona-krisen var på sit værste, men med pågældende restriktioner og forbehold blev det fra starten af juni muligt at påbegynde stævner igen. Kigger man på resultatsiden Equipe, kan man hurtigt fornemme at der er langt flere aften/endagsstævner end forhen. 

Hos Ertebjerggaard sportsrideklub nær Slagelse på Sjælland, afholdt man i dag det første aftenstævne i klubbens historie og her havde en del ryttere benyttet sig af chancen for at ride stævne.

I dagens LA1 var niveauet ikke til at tage fejl af, da Jan Møller Christensen vandt klassen på Møllegårdens Dancer e. Dimaggio/Bøgelys Camaro (opdr. Lone Christensen) med 83,88%. Nummer to blev Silke Andersen på Feeona e. San Amour/De Niro (opdr. Helle Bjerre Drost) med 78,70%, mens Matilde Kløverhøj Andersen på Viage de la Viev e. Aston Martin/Hohenstein E. H (opdr. Rosita Larsen) blev nummer tre med 76,85%.

Copyright Ridehesten.com
Annica Frederiksen på Evergreen's Fantasi. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

I LA4 blev sejren redet hjem af Annica Frederiksen på Evergreen's Fantasi e. L'espoir/Carano (opdr. tald Evergreen v/Linda og Poul Erik Frederiksen) med 73,38%. På andenpladsen fulgte Inge Rasmussen med friserhingsten Kai Fan De Marren e. Jense 732/Beart 411 med 68,38%

Copyright Ridehesten.com
Karsten Hansen på Stutteri.Dk Burning Steps. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Dagens tredje og sidste klasse blev redet i MB0 og her sejrede Karsten Hansen på Stutteri.Dk Burning Steps e. Erlando/Blue Hors Romancier (opdr. Nobel ApS) med 73,84%. Lige i hælene fulgte Camilla D. F. Christensen på Østergårdens Deleight e. De Noir/Weinberg (opdr. Margit Sørensen) med 73,33%. Tredjepladsen tilfaldt Sandra Kudahl Kærgaard på Baunehøjens Chopin e. Charmeur/Hohenstein (opdr. Pia Gobert) som opnåede 71,53%.

Se alle start- og resultatlister fra stævnet HER.

Ridehestens fotograf var til stede under dagens klasser. Billederne vil kunne ses på Ridehesten.com i morgen

Læs også

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner