Agria Super Sunday – forrygende afslutning på Herning2022

20-07-2022 13:56

Annika Knudsen Lorentsen

Efter 9 konkurrencedage under FEI World Championships i Herning kulminerer verdensmesterskaberne inde på Stutteri Ask Arena med Agria Super Sunday

Copyright Ridehesten.com
Foto: Pressefoto Herning2022
Nyheden fortsætter efter annoncen

De spændende og seværdige springkonkurrencer under Herning2022 afsluttes søndag den 14. august med den individuelle finale Agria FEI World Jumping Individual Championship. Det bliver en finale for de bedste 25 ryttere efter tre dages konkurrence.

Søndagens finale pakkes ind i show og musik under navnet Agria Super Sunday – en dag, hvor fokus på Stutteri Ask Stadium er rettet mod springning. Dagen åbner med Global Trucks 3* Grand Prix, for de bedste ryttere i de internationale 3-stjernede konkurrencer, som bliver afviklet sideløbende med VM-konkurrencerne. Og herefter følger Agrias show som optakt til kampen om de individuelle medaljer i springning.

Alle heste er verdensmestre
Agria er sponsor for springningen under VM i Herning, men, understreger Agria, så er alle heste verdensmester på hver deres måde. Og netop dette bliver illustreret i en film med titlen: Because all horses are champions. Denne film vil blive vist på storskærmen på stadion, og er optakten til showet.

Publikum vil herefter blive præsenteret for en perlerække af forskellige heste- og ponyracer, som også repræsenterer flere ridesportsdiscipliner. De vil blive præsenteret af deres rytter/kusk, og fremvist på samme vis, som når der er åbningsceremoni ved OL – med skiltebærer som oplyser hestens race.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det hele krydres med musik, og ude i EquiPark vil Tivoli Garden bidrage til mesterskabsstemningen.

Agria Super Sunday
Agrias maskot, Agria Agge vil naturligvis også være på pladsen for at hilse på, og hjælpe med at udlevere klappevifter til de godt 8.000 tilskuere til VM-finalerne i springning.

I Kids Area ude i EquiPark er der fokus på ansigtsmaling i Herning2022’s børnetelt, og her vil børn (og voksne) blive udsmykket med ”Agria Super Sunday”.

Pararytternes freestyle finale
Mens interessen samler sig om afslutningen på springkonkurrencerne inde på Stutteri Ask Stadium, så er der freestyle finaler i paradressur på BB Horse Arena. Her vil de 8 bedste ryttere fra hver Grad konkurrere om individuelle medaljer i alle 5 Grader. Man kan få adgang til Orifarm Heltcare FEI World Para Dressage Individuel Freestyle Championship presented by JYSK med en billet til EquiPark. Billetterne kan bestilles på forhånd eller købes ved indgangen for 200 kr.

Der er fortsat billetter til salg i alle billetkategorier til den festlige afslutning på verdensmesterskaberne i Herning på Stutteri Ask Arena. Læs mere her: Jumping – ECCO FEI World Championship Herning 2022

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen