Alt er alligevel ikke ok i military

06-08-2016 13:50
OL

Efter den første optimistiske melding om, at alle heste var gået glat gennem veterinær besigtigelsen i går, så viste det sig, at et par medaljeaspirerende nationer har måttet kalde reserverne ind

Copyright Ridehesten.com
De svenske kvinder skabte opmærksomhed på stadion i går, i deres solgule kjoler. Her er det reserven Linda Algotsson som traver op for dommerne.

Sverige har måttet skifte Anna Nilsson ud med Linda Algotsson, da Annas 17-årige vallak Luron måtte trækkes ud af konkurrencen. Luron har pådraget sig en luftvejsinfektion efter rejsen til Rio. Linda Algotsson går derfor ind på det svenske hold med Fairnet, og det blvier Lindas femte OL. Hun bliver også første svensker i konkurrence i dag kl. 10.28 lokal tid. Linda kommer derfor på hold med søsteren Sara Algotsson Ostholt, Frida Andersen og Ludwig Svennerstal.

Også New Zealand har måttet indkalde reserven i går, da Jock Pagets Clifton Lush blev trukket inden besigtigelsen. Han erstattes af Tim Price og Ringwood Sky Boy og indgår oå et hold som også omfatter hans hustru Jonelle Price, veteran Mark Todd og Clarke Johnstone. 

Tyskland har også skiftet ud på holdet, da Andreas Ostholts hest So is Et havde tabt en sko i træningen, og herefter var hesten ikke helt rengående. Julia Krajewski og Samourai går ind på holdet som tæller den regerende OL-mester Michael Jung, Ingrid Klimke og Sandra Auffarth, og det er det team, som skal forsøge at forsvare guldet fra London. 

Startlisten for dressurdisciplinen kan ses her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen