Amanda Khuu vinder KRAFFT Tour of Amateurs (video)

07-03-2020 11:47

Annika Knudsen Lorentsen

Der blev redet rigtig stærkt i KRAFFT Tour of Amateurs finalen i dag, men ingen kunne følge med Amanda Khuu, som leverede et ægte vinderridt i dag

25 ekvipager har været til start i KRAFFT Tour of Amateurs ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning i år, og 23 af dem var til start i dagens finale. Her skulle der rides virkelig stærkt for at vinde klassen og den eftertragtede præmie. Vinderen af finalen modtager nemlig en plads ved KRAFFT Tour of Amateurs finalen i Sverige ved Falsterbo Horse Show til sommer. 

Copyright Ridehesten.com
Amanda Khuu og Westergårdens Aron. Foto: Ridehesten.com/Ida Dalgaard

Glad vinderekvipage
Det blev unge Amanda Khuu med Westergårdens Aron e. Come Back II/Raimondo (opdr. Egon Jakobsen), der red hurtigst i dagens finale med en tid på 51.58 sekunder, og dermed sikrede hun sig sejren og pladsen ved Falsterbo Horse Show. 

Amanda var selvfølgelig meget glad og stolt over sin præstation, og i videoen nedenfor kan du høre Amanda fortælle lidt om sin oplevelse. 

De ryttere, der endte på anden- og tredjepladsen, var blandt de sidste ryttere i klassen, og begge gjorde de et ihærdigt forsøg for at slå Amandas tid. 

Andenpladsen gik til Matilde Hauge Andreasen med Heart Breezer e. Heartbeat/Grundyman xx (opdr. Mie Nielsen og Theo de Vos), som red fejlfrit i tiden 52.07 sekunder. På tredjepladsen blev det Emmelie Aabech med Tiffany e. Levisto/Farinelli, som red en flot og fejlfri runde i tiden 52.44 sekunder. 

Se Matildes hurtige ridt i videoen nedenfor.

Se start- og resultatlister fra stævnet her. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen