Amerikansk mester til Laura Graves

14-05-2020 08:59

En af USA's førende dressurryttere, Laura Graves, har overtaget den tidligere dobbelte championatsvinder SenSation HW, der er 7 år og allerede nu i ridning ved den internationale medaljevinder

Copyright Ridehesten.com
Laura Graves og Sensation HW. Foto: Laura Graves Instagram.
Nyheden fortsætter efter annoncen

32-årige Laura Graves meddeler fra Orlando, Florida, at det nyeste medlem i stalden er Carol og Scott McPhees 7-årige westfalervallak SenSation HW e. Sunday/ Dancier, der de to seneste år har vundet det amerikanske dressurchampionat for hhv. 5- og 6-års heste.

– SenSation er både rar og talentfuld, så jeg glæder mig så meget til fremtiden med ham, fortæller Laura Graves.

Nyheden fortsætter efter annoncen

SenSation HW blev tidligere redet af Michael Bragdell, Hilltop Farm i Maryland, der startede hesten i unghesteklasser fra 4 til 6 år og vandt det amerikanske dressurchampionat for både 5- og 6-års heste med over 87%.

Lauras kendes i international dressursport for sin store succes med KWPN-vallakken Verdades, med hvilken hun har besat førstepladsen på FEI's verdensrangliste i dressur. Verdades blev indkøbt som føl fra Holland på baggrund af en video og blev netop købt som fremtidig partner for den dengang blot 14-årige pige. 

Ekvipagen har vundet holdbronze ved OL 2016, holdsølv og individuelt sølv ved WEG 2018, ligesom de tre gange er blevet nr. 2 i World Cup-finalen, senest i Göteborg i 2019, hvilket også var ekvipagens sidste stævne. Han fik pause frem til starten af 2020, hvor Laura meddelte, at den 18-årige vallak e. Florett As/ Goya skulle pensioneres.

Copyright Ridehesten.com
Laura Graves. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner